slider

Onderhoud hydrauliek systemen.

Bij Gouwens Repair kunt u terecht voor al het onderhoud van uw hydraulische pompen, motoren en systemen.

 

Het schoonhouden van hydraulische systemen is erg belangrijk voor het onderhouden en in bedrijf houden van de machines en pompen. De combinatie van hoge drukken, een klein reservoir en kleine controlesystemen vraagt om een schone omgeving. Vervuiling brengt een hoog risico op ongeplande stilstand met zich mee.
Regelmatig vervangen van de filters is ook een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw hydraulisch systeem.
Gouwens Repair kan u hierbij helpen, zowel met het vervangen als het leveren van filterelementen (systemen).

Olieanalyse/deeltjes telling.

De olie en het hydraulische systeem moeten regelmatig worden gecontroleerd. De olie moet eenmaal per jaar worden geïnspecteerd en elk kwartaal moet een olieanalyse plaatsvinden. Twijfelt u over de kwaliteit van uw olie, dan kunnen wij voor u een deeltjes telling uitvoeren en, bij twijfel, een olieanalyse.

Visuele inspectie.

Bekijk regelmatig de kleur en samenstelling van de olie. Met het blote oog is snel te zien of de olie nog 'gezond' is of dat het verder onderzocht moet worden. Controleer ook de kritische onderdelen van het systeem, zoals filters, leidingen en kleppen. Inspectie op mogelijke lekkages kan ook grote problemen voorkomen. Met name stijgend olieverbruik kan een indicatie zijn voor een lekkage in het systeem. Wees alert, dat scheelt kopzorgen.

Gouwens Repair neemt u dit graag uit handen, zodat u zelf met uw eigen werk door kan gaan.

Bel ons met uw vraag

Neem contact met ons op voor vragen over revisie, onderhoud, testen of modificaties van uw hydraulische systemen.Laat u zich verbazen door ons.